Майбутнє команди "NO FEAR"
|
|
Porsche | Дата: Понедельник, 25.06.2007, 23:41 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Я вже про це говорив.Мене цікавить як склад команди відноситься до стоворення профі-складу і фан-складу, так як цей крок допоможе майбутньому команди і переорганізації її на більш високий офіційний рівень.Так як це зробила команда "Ра".Це допоможе стоворити нам більш боєздатну команду і розширити ряди нашого "спортивного блоку".Будь-ласка виразіть свою думку, вона мене дуже цікавить."Без вас нічого не буде"-говорила лідерка БЮТ Юлія Тимошенко. P.S:Мене не цікавлять такі відповіді:"Почему ты говоришь на украинском языке?". Дякую за увагу.
Українець!!!!Бо не люблю вітчизняні автомобілі.
|
|
| |
tmnf | Дата: Вторник, 26.06.2007, 07:56 | Сообщение # 2 |
Admin
| Поддрерживаю! Те, кто сейчас в команте - в профи состав, а далее набор по конкурсу!
|
|
| |
Porsche | Дата: Вторник, 26.06.2007, 09:45 | Сообщение # 3 |
Сержант
| То так шо це питання ми вже вирішили чи ні? Якщо-так, то пропоную придумати свій стиль ніку(щоб у профі був-один,а у фан-інший).Бо такий як у нас зараз це дуже жорстока копія на інші. СВІЙ СТИЛЬ-ЦЕ СВОЄ ІМ"Я, А СВОЄ ІМ"Я-ЦЕ СВОЯ КОМАНДА!
|
|
| |
tmnf | Дата: Вторник, 26.06.2007, 19:18 | Сообщение # 4 |
Admin
| Какие будут предложения?
|
|
| |
Porsche | Дата: Вторник, 26.06.2007, 22:53 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Та я думав ми мені підскажете, а то в мою голову щось нічого не лізе.Пох*й які ідеї головне що спроба!
|
|
| |
[NF]Dr@ke | Дата: Суббота, 30.06.2007, 19:54 | Сообщение # 6 |
Генерал-лейтенант
| Кстати,народ,скрины на тачки нихто себе не ставил?Я предлагаю команде NF свой определённый скрин сделать,только надо найти откуда скачивать.Что думаете? Добавлено (30.06.2007, 19:54) --------------------------------------------- кстати,про стиль,вы имеете ввиду покраску?
Жизнь есть жизнь,это своего рода игра.Задумана так себе,зато графика просто обалденная Чувство юмора это главное:-)
|
|
| |
Ukrainian | Дата: Суббота, 30.06.2007, 22:11 | Сообщение # 7 |
Рядовой
| Успішне майбутне команди не можливе без матчів.Пропоную ваш перший матч провести з нами-командою Elf.Що до умов і часу проведення постучіть мені в асю.Або напишіть на нашому сайті.
Сообщение отредактировал Ukrainian - Суббота, 30.06.2007, 22:15 |
|
| |
Porsche | Дата: Воскресенье, 01.07.2007, 20:34 | Сообщение # 8 |
Сержант
| ми маємо на увазі стиль як і ніку(колір,шрифт,.....),так і стиль наприклад тачок, але я не знаю звідки їх тянути щоб фарбувати. Добавлено (01.07.2007, 20:34) --------------------------------------------- Я пропоную такий стиль ніку, але якщо комусь не сподобається, то не будемо його використовувати,бо це буде галімо, коли команда одна-а у кожного стиль різний.Тому пропоную свій стиль,бо ви свій не пропонуєте. $w$f80NF$bf0"свій нік" Чекаю відтовідей.
|
|
| |
[NF]Dr@ke | Дата: Вторник, 03.07.2007, 09:26 | Сообщение # 9 |
Генерал-лейтенант
| А какая разница?В принципе нормально,но от предыдущей покраски она отличается лишь тем,что цвет ника не оранжевый а жёлтый.Остальное всё тоже самое и ник увеличенный.Я предлагаю:$w$888NF$00fник.Попробуйте этот цвет.
Жизнь есть жизнь,это своего рода игра.Задумана так себе,зато графика просто обалденная Чувство юмора это главное:-)
|
|
| |
Porsche | Дата: Вторник, 03.07.2007, 10:12 | Сообщение # 10 |
Сержант
| Мені подобається а може давай так $w$888NF$ff0нік
|
|
| |
[NF]Dr@ke | Дата: Вторник, 03.07.2007, 22:13 | Сообщение # 11 |
Генерал-лейтенант
| Это ж изначальная покраска с добавлением увеличения ника ,нам вобщето цвета нужны другие:моё предложение остаётся прежним $w$888NF$00fник. Добавлено (03.07.2007, 22:13) --------------------------------------------- Кстати,насчёт тачек:нужно найти сай с которого можно скачать скины реальных моделей спорт каров или вы хотите просто перекрасить наши стандартные машины в игре? Решайте...
|
|
| |
Porsche | Дата: Вторник, 03.07.2007, 23:13 | Сообщение # 12 |
Сержант
| ядумаю що треба просто перефарбувати а то з спорткарами їздити не удобно.
|
|
| |
[NF]Dr@ke | Дата: Пятница, 06.07.2007, 09:53 | Сообщение # 13 |
Генерал-лейтенант
| В общем правильно,давайте перекрасим наши машины в оранжевый цвет? Как вы на это смотрите?
|
|
| |
Porsche | Дата: Пятница, 06.07.2007, 14:31 | Сообщение # 14 |
Сержант
| Давай тілбки як я не знаю а ти?
|
|
| |
[NF]Dr@ke | Дата: Воскресенье, 08.07.2007, 08:09 | Сообщение # 15 |
Генерал-лейтенант
| Заходишь в профиль сверху в првом углу нажимаешь на paint и перекруешь весь корпус машины,тока я не знаю как его сохранить...
|
|
| |